Onze dienstverlening

ZZP’ers zorginstellingen en Samen Verder direct verbonden

Wij werken met een online dashboard:

  • Aanbod digitaal via een push bericht beschikbaar
  • Gemakkelijk opdrachten plaatsen en uitzetten

Samen Verder software is zo ingericht dat Samen Verder de wensen en behoeften van een zzp’er kan invoeren. Een zorginstelling kan een opdracht plaatsen bij Samen Verder. Vervolgens gaat Samen Verder de geïnteresseerde en beschikbare zzp’ers benaderen en de diensten aanbieden. De zzp’ers hebben het gewenste opleidingsniveau en de bijbehorende documenten. De zzp’er zal de openstaande opdracht door middel van een push-bericht ontvangen en kan op deze manier de opdracht accepteren of afwijzen. De zorginstelling krijgt vervolgens een email bij een ingevulde opdracht. Wanneer de zzp’er niet benaderd wil worden, kunnen zij hun status op ‘niet beschikbaar’ zetten.

Inzicht in belangrijke gegevens

De benodigde documenten en de contactgegevens van de zzp’er zijn zichtbaar voor de zorginstelling. Een zzp’er kan bij een geaccepteerde dienst een routebeschrijving naar de desbetreffende dienst bekijken.

Declaraties en facturen

Nadat de opdracht is uitgevoerd, kan de zzp’er zijn of haar dienst eventueel bewerken. Aan het eind van de maand maakt Samen Verder een urenoverzicht aan, vervolgens kijkt de zzp’er na of deze correct is en maakt per opdrachtgever zijn/haar factuur. Samen Verder genereert vervolgens de facturen vanuit de naam van de zzp’er naar de zorginstelling. In het account van de zorginstelling en zzp’er kunnen beide partijen een totaaloverzicht met de geleverde zorguren per maand inzien.

Verlaging van het foutpercentage

Deze manier van werken is minder foutgevoelig. Het dubbel inplannen van zzp’ers of het dubbel aanvragen van een dienst is niet mogelijk! Vraag en aanbod sluit op elkaar aan.

Ook vraag en aanbod sluit beter op elkaar aan doordat de interesses en beschikbaarheid van de zzp’er in het dashboard van Samen Verder staan. Hierdoor krijgt de zzp’er meer binding met de gewenste locaties waardoor de kwantiteit en kwaliteit van de zorg toeneemt.